Kick-off maandag 8 juni

Maandag 8 juni gingen we online van start met de volgende fase van Toukomst: het bundelen van ideeën tot grote projecten die bijdragen aan de toekomst van Groningen! Deze aftrap deden we samen met de indieners van de ideeën en met Groningers die mee willen denken.


Programma
  • 19.00 uur: YouTube livestream staat open
  • 19.30 uur: Start bijeenkomst
  • 19.30 – 20.30 uur: Projectleiders Johannes Boshuizen (Nationaal Programma Groningen) en Jasmijn Koelega (West 8) praten jullie bij over wat we tot nu toe hebben gedaan en hoe de komende maanden eruit zien. En hoe we samen met jullie de ideeën gaan bundelen. Ook beantwoorden zij vragen die via WhatsApp gesteld worden.
  • 20.30 uur: Einde bijeenkomst
Heb je een vraag?

We zijn bereikbaar op 06 50 19 38 36. We proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Vragen die we niet kunnen beantwoorden, verzamelen we en beantwoorden we in de volgende nieuwsbrief. Zo kan iedereen het antwoord op alle vragen die aan ons gesteld zijn nog eens rustig nalezen.

Hoe gaan we na de kick-off verder?

In juni, juli en augustus gaan we de ideeën die elkaar aanvullen en versterken, bundelen tot grote projecten die bijdragen aan de toekomst van Groningen. Dit doen we door de indieners van de ideeën en Groningers die mee willen denken met elkaar in contact te brengen. Dit kan helaas nog niet tijdens fysieke bijeenkomsten, maar we kunnen gelukkig wel online samenkomen. Meer hierover hoor je maandagavond en lees je in volgende nieuwsbrieven.