17 Idee van: Lidia Vedder Publicatiedatum: 04 maart 2020

Expeditie hoe Vedder in Grunn

Een expeditie Grunn voor een gezonde dosis energie en een toekomstbestendige samenleving!

Het is dagelijkse kost: prioriteren, plannen, organiseren en keuzes maken. Tik ik die mails nog weg of neem ik een pauze? Maak ik een gezonde maaltijd of ga ik voor gemak? Ga ik klagen bij een vervelende situatie of bedenk ik welk invloed ik zelf kan uitoefenen om de situatie te verbeteren? Onze keuzes gaan soms ten koste van onze productiviteit en gezondheid, wat voor de nodige spanningen kan zorgen.

“Het grote probleem van deze tijd is niet dat we te veel stress hebben, maar dat we ons (brein) op de verkeerde manier opladen en tijd als een vijand zien. De tijd die je verliest met een pauze is kleiner dan het productiviteitsverlies als je doorgaat.”

HOE ‘VEDDER’?
MET en VOOR elkaar werken aan een gezonde en toekomstbestendige samenleving. Een toekomst waarin mensen langer gezond blijven, lekker wonen & werken, fysiek & mentaal fit zijn en creatief durven denken. Dit begint bij jezelf. Pas als je goed voor jezelf zorgt, zorg je beter voor je omgeving.

Een gezonde dosis energie is meer dan alleen goed in je vel zitten. Brainpower is minstens zo belangrijk, want die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je mentale veerkracht niet (meer) optimaal is, iets wilt veranderen of wilt groeien, dan is de beste oplossing: ruimte scheppen. En waar kun je dit beter doen dan in de provincie Groningen! Het culturele, duurzame en gastronomisch landschap biedt een diversiteit aan expeditie mogelijkheden om bij te tanken en te investeren in een duurzame toekomst.

DENKEN & DOEN | OPLADEN & ONTLADEN | FOOD & MOOD | CREËEREN & ONTWIKKELEN
De pijlers, waarop de expedities gebaseerd zijn, worden op een creatieve manier aan elkaar verbonden.

  • MET ondernemers en duurzame initiatieven uit Groningen.
  • VOOR bedrijven en organisaties die willen investeren in medewerkers met een gezonde dosis energie en daarmee in duurzaam denken en doen.

BAGAGE
Gewapend met een rugtas vol materialen en opdrachten ga je op ontdekkingstocht in Groningen. De expeditie daagt je uit! Beweging, creativiteit, ontspanning en focus sporen je aan om nieuwe keuzes te maken of iets nieuws te ondernemen, maar misschien ook om voordelen van je oude gedrag of gewoontes op te geven. Om denk- en doekracht te creëren is innerlijke drang en discipline nodig. Ervaar je geen noodzaak, heb je geen discipline of schuif je de oorzaak van mislukking toe aan anderen, dan blijven goede voornemens slechts gedachten of woorden. Of je vervalt gauw weer in oude patronen. De bagage in de rugtas zal een beroep doen op je brein en lijf om duurzaam te kunnen vernieuwen en ontwikkelen, waardoor jouw toekomst er energieker, fitter en productiever uitziet.

LATEN WE ‘VEDDER’ PRATEN
Ben jij ondernemer of bied je duurzame, vitale initiatieven, waarmee we Expeditie Grunn samen op de kaart kunnen zetten? Laten we dan onze krachten bundelen! Of heb je interesse om Expeditie Grunn in te zetten voor medewerkers of teams? Laten we de wensen van binnen tot buiten op elkaar afstemmen.

www.hoevedder.nl