74 Idee van: Suzan Wierenga Publicatiedatum: 19 maart 2020

Dojo Kai van en voor Groningen

Samen op eigen kracht. Wij maken een unieke plek in onze provincie in een karakteristiek bestaand gebouw. We herbestemmen de oude gymzaal aan de Schouwerzijlsterweg 7 in Winsum. Het casco van dit historisch gebouw is sterk verpauperd. Na renovatie en verduurzaming is dit de unieke plek voor de ontwikkeling van jong tot oud.

In onze Dojo, onze trainingszaal, staat respect en wilskracht voorop. We willen bijdragen aan een respectvolle samenleving. Onze etiquette zorgt voor respect en duidelijkheid. Elke bezoeker helpen we te werken aan de opbouw van wilskracht en discipline. Dagelijks is er een training te volgen.

In onze Dojo versterken we je weerbaarheid. De huidige maatschappij verhardt en vraagt om meer weerbaarheid. Wij helpen deze te ontwikkelen. Een kind of oudere moet zich veilig voelen in het dagelijks leven.

Wij werken samen. Met mensen, sportverenigingen, sportopleidingen, veiligheidsorganisaties & gezondheidszorg. We verbinden en geven iedereen een kans. Een kans om je zelfvertrouwen te vergroten. Wanneer je je lichaam en geest traint, kun je succesvoller in het leven staan. Het wordt gemakkelijker om uitdagingen aan te gaan, je bent zelfverzekerder in het vinden van een baan en het is eenvoudiger om keuzes te maken. We geven je inzicht in je eigen talent en competenties.

Onze Dojo is voor iedereen. Regionaal, van Stad tot Wad, nationaal & internationaal. We werken aan uitwisseling van kennis tussen studenten in de sport en bewegingswetenschap; nationaal & internationaal. Samenwerken aan je innerlijke kracht. Door fysieke training lukt het je je mentale vermogen te versterken. Resultaat is beheersing van je emoties waardoor studenten geen of minder medicijnen nodig hebbenz.

Wij geloven in Samen op eigen kracht. Dat kan in onze Dojo. Geef ons een kans deze Dojo verder te ontwikkelen.