2 Idee van: Ingrid Koetzier Publicatiedatum: 09 maart 2020

Buitengewoon Groningen

Stichting Buitengewoonzijn NU is een non-profit organisatie die broedplaatsen creëert waar een grote variëteit aan mensen ideeën ontwikkelt en uitvoert. Groningen wordt zo één grote bruisende broedplaats waar ondernemende inwoners met elkaar in contact zijn, netwerken, zichzelf ontwikkelen en samenwerken aan sociale projecten. 

Idee is om werkplaatsen in elke gemeente in Groningen te creëren waar bewoners samenkomen in een groep. Er worden sociale activiteiten meegenomen, bedacht en uitgevoerd. Daar wordt iedereen blij van! En iedereen werkt tegelijkertijd aan z’n persoonlijke ontwikkeling doordat we langs diverse menselijke onderwerpen lopen die het proces ondersteunen!
De krachtige uitwerking van elkaar supporten, uitdagen, inspireren samen oplopen, jezelf trainen en gecoacht worden. Dit idee is haalbaar (www.buitengewoonzijn.NU), schaalbaar, zorgt voor sociale cohesie en een sterk ontwikkeld maatschappelijk veld in elke gemeente, waarbinnen iedereen kan bijdragen aan zichzelf en de omgeving.