58 Idee van: Anoniem Publicatiedatum: 31 maart 2020

Bezorgdienst Westerwolde

Kleding, luiers, diervoeding, een geurtje, speelgoed…met de Bezorgdienst Westerwolde bestel je het online bij de winkeliers in jouw regio. En wordt het de volgende dag thuis afgeleverd. Zo profiteer je van het gemak van online bestellen en bezorgen. En steun je lokale ondernemers. Super toch! Samen sterk, koop jij ook lokaal?

Bezorgdienst Westerwolde: Jouw winkelier aan huis

Een gezamenlijk initiatief van de ondernemersverenigingen in de gemeente Westerwolde. Het idee is om de winkels en producten in de gemeente Westerwolde voor al haar inwoners (makkelijk) bereikbaar te houden. We komen de producten thuis bezorgen. De ondernemers en winkeliers kunnen hiermee inspelen op online verkopen en inwoners hebben het gemak van thuis bezorgen.

Het aankopen van producten kan online, telefonisch of via de mail. Dit is afhankelijk hoe de winkelier dit aanbiedt. De betaling gaat rechtstreeks aan de betreffende winkelier. Voor 16.00 uur besteld en betaald is de volgende dag in huis!!

Het streven is om alle ondernemers en winkeliers in gemeente Westerwolde te laten deelnemen aan deze bezorgdienst. Er zal dagelijks een bestelbus door de gemeente rijden die de producten volgens afspraak gaat bezorgen.

We slaan hier twee vliegen in één klap! De leefbaarheid en het economische klimaat wordt verbeterd in Westerwolde.

Samen sterk, koop jij ook lokaal?