3 Idee van: Anoniem Publicatiedatum: 25 maart 2020

Beleefpad Kropswolde-Meerwijck

Een beleefpad kan men het beste omschrijven als een pad te midden van de natuur, vaak gecreëerd op een duurzame manier. Een zandstrand tezamen met een aaneengesloten beleefpad met leuke natuurlijke speelelementen en een educatieve waarde met betrekking tot de link naar de natuur is een ideale bestemming voor gezinnen en families die een dagje uit in de directe omgeving willen ervaren.

De benodigde faciliteiten in de omgeving zijn volop aanwezig. Een dag-vullend programma en de daarbij behorende gebruikers/bezoekers zijn tevens op economisch gebied goed voor vrijetijds/horecabedrijven als een paviljoen of een beachclub, die in de directe omgeving gevestigd zijn.

Dit idee is een initiatief vanuit Camping Meerwijck, dat graag met behulp van organisaties en gemeenten de leefbaarheid in de vrijetijdssector in de gemeente Midden-Groningen wil versterken. Met dit idee draagt een ieder tevens mee aan een extra mogelijkheid tot aantrekkelijk dagverblijf voor inwoners, om de drukte binnen de provincie nog beter te kunnen verdelen.